”Podul dragostei” din Parcul Teiuș din Caransebeș, va fi decorat corespunzător

loacat pod

”Podul balansoar” își schimbă numele în ,,Podul dragostei”. Este vorba de podul pietonal – sau puntea , din Parcul Teiuș. Se pare că după această manevră reușită, la Caransebeș va apărea singurul ,,pod al iubirii” decorat corespunzător. Adică inimioare, flori și toate cele. ,, Am observat că și la noi tinerii au început să prindă ,,lacătele iubirii” pe puntea din Teiuș, așa că, ne-am gândit să venim în întâmpinarea dorinței lor și să decorm și noi podul în mod corespunzător” spune edilul Marcel Vela.

Dacă la Paris autoritățile au interzis îndrăgostiților să atașeze lacăte pe Podul Artelor, la Caransebeș, situația este chiar incers, favorabilă exprimării sentimentelor.

Tinerii îndrăgostiți din Caransebeș au ales modelul parizienilor și lasă câte un lacăt pe podul din zona Parcului Teiuș, după care, aruncă cheia în apă pentru ca iubirea lor să rămână încătușată pentru totdeauna.

Autoritățile locale au decis să decoreze acest pod cu inimioare pentru a deveni cu adevărat un pod al dragostei. Astfel că ceea ce era cândva un simplu pod peste râul Timiș, are șanse să devină acum un loc favorit pentru cei îndrăgostiți ce vor să-și ”încuie” iubirea printr-un lacăt așezat pe barele podului, după care, cheia este aruncată în apa râului.

Că acest lucru prinde foarte bine, o poate dovedi Podul Minciunilor din Sibiu – asta ca să nu mai vorbim de ciorchinii de lacăte de pe podurile pariziene. La Sibiu, în apropierea podului, au apărut câteva gherete unde sunt vândute lacte care la cerere se pot personaliza, simplu – sau chiar se pot grava cu numele iubițeilor.

Sursa: http://www.infocs.ro/podul-dragostei-din-parcul-teius-din-caransebes-va-fi-decorat-corespunzator/

 

Leave a Reply